YRITYS

Rovaniemen Taksipalvelu Oy

Laadukasta taksipalvelua Rovaniemen alueella.

PITKÄT PERINTEET

Rovaniemen Taksipalvelu Oy on vuonna 1995 perustettu moderni lappilainen kuljetusyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat taksikuljetukset sekä tilaus ja edustusajot.

Rovaniemen Taksipalvelu tarjoaa monipuolisia ja joustavia kuljetuspalveluita matkailijaryhmille, juhlavieraiden kuljettamiseen tai vaikkapa VIP-ajoihin.

ISO-SERTIFIOITUA LAATUA

Yrityksellä on käytössään 20 eri kokoluokkiin sijoittuvaa autoa ja palvelun takaavat yli 30 henkilökuljetuksen ammattilaista. Rovaniemen Taksipalvelu on saanut sertifikaatin ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -standardien mukaisen laatu- ja ympäristöjärjestelmän käytöstä.

Vuonna 2008 Finlog Audit Oy myönsi Rovaniemen Taksipalvelu -konsernille sertifikaatin ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -standardien mukaisen laatu- ja ympäristöjärjestelmän käytöstä, joka kattaa toiminnan kaikki osa-alueet asiakaspalvelun laadusta ympäristöasioiden huomioimiseen. Tämä laatujärjestelmä on käytössä vain muutamassa tämän toimialan yrityksessä koko Suomessa, joten sertifikaatti on vahva todiste palveluidemme laadusta.
Rovaniemen Taksipalvelu Oy